تحلیل ارز های دیجیتالتحلیل تکنیکال

تحلیل لایت کوین 7 تیر

ارز دیجیتال لایت‌کوین (Litecoin) یکی از اولین و برجسته‌ترین آلت‌کوین‌ها در دنیای ارزهای دیجیتال است که به عنوان یک نسخه اصلاح‌شده و بهبود‌یافته از بیت‌کوین طراحی شده است. لایت‌کوین در سال ۲۰۱۱ توسط چارلی لی، یک مهندس نرم‌افزار و فارغ‌التحصیل از MIT، به وجود آمد. هدف اصلی از ایجاد لایت‌کوین، ارائه یک ارز دیجیتال با سرعت تراکنش بالا، کارمزد پایین‌تر و مقیاس‌پذیری بهتر نسبت به بیت‌کوین بود. در این مقاله به تحلیل لایت کوین 7 تیر ماه می‌پردازیم.

تحلیل لایت کوین 7 تیر  – تایم فریم هفتگی

در نمودار قیمتی ارز دیجیتال لایت کوین در تایم فریم هفتگی باید بگیم که قیمت به سمت یک محدوده تقاضا از نظر تکنیکال حرکت کرده است. علاوه بر این ناحیه حمایت ما شاهد برخورد قیمت به یک خط حمایتی داینامیک هستیم. بنابراین تلاقی ناحیه حمایتی یا همان تقاضا با برخورد به حمایت داینامیک، مهم است. 

تحلیل لایت کوین 7 تیر تایم فریم هفتگی

نکته آموزشی که می‌توانیم در این نمودار به آن اشاره کنیم این است که ناحیه تقاضا از قدرت زیادی برخوردار نیست. چرا که قیمت پس از یکبار برخورد به این ناحیه قادر به ایجاد سقف جدید نسبت به سقف قبلی نبوده است. اما به دلیل اینکه ساختار کلی صعودی است، ما این محدوده را در نظر میگیریم. 

دیدگاه ما روی ارز دیجیتال لایت کوین در صورت تثبیت بالای ناحیه حمایتی، رشد تا سطوح استاتیک است. قیمت‌های 89.26 دلار در مرحله اول، و 100 دلار در مرحله بعدی می‌توان سد راه صعود باشند. 

خلاف این دیدگاه نیز اگر قیمت به زیر سطح حمایتی 60 دلار برسد و کلوز کندلی رخ دهد، انتظار ریزش‌های بیشتری را از لایت کوین خواهیم داشت. 

به عبارتی محدوده حمایتی به مقاومت تبدیل خواهد شد.

سایر تحلیل‌های ارز دیجیتال را از دست ندهید.

تحلیل لایت کوین 7 تیر  – تایم فریم روزانه

حال اگر بخواهیم تایم فریم روزانه ارز دیجیتال لایت کوین را بررسی کنیم، باید بگیم که قیمت به یک سطح حمایت برخورد داشته است. از قضا این برخورد تارگت فروشندگان بوده و قیمت با فشردگی به این ناحیه رسیده است. 

تحلیل لایت کوین 7 تیر تایم فریم روزانه

با در نظر گرفتن قیمت در پیرامون نواحی حمایتی می‌توانیم انتظار رشد مجدد قیمت لایت کوین تا نواحی استاتیک مشخص شده را داشته باشیم. 

در این تایم فریم دو دسته معامله‌گر خواهیم داشت. 

  1. معامله‌گر ریسک‌پذیر: این نوع معامله‌گر می‌تواند وارد معامله شده و تا نواحی اهداف در معامله بماند.
  2. معامله ریسک‌گریز: این نوع معامله‌گر بهتر است تا زمان شکسته شدن سطح مقاومتی 74.5 دلار منتظر بماند. در نتیجه، در پولبک به شکست روند نزولی وارد معاملات خرید با ریسک کمتر شوند.

اهداف قیمتی معاملات خرید به ترتیب 89 و 100 دلار خواهد بود.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا