تحلیل ارز های دیجیتالتحلیل تکنیکال

تحلیل بیت کوین – 13 خرداد

دونالد ترامپ، به عنوان اولین رئیس جمهور امریکا با پرداخت‌های بیت کوین برای کمک‌های انتخاباتی موافقت کرد. از این دست اخبار که حمایت شخص اول یک کشور را به همراه دارد، می‌تواند تاثیرات مستقیمی بر بازار ارزهای دیجیتال و رمزارزهایی از جمله بیت کوین بگذارد.

به همین جهت قصد داریم نگاهی به نمودار قیمتی 4 ساعته و 1 ساعته روند حرکتی این رمزارز (BTC) بیندازیم و برای هر گونه حرکت احتمالی پیش رو آمادگی لازم را به دست آوریم. در ادامه با تیم ارزنما همراه باشید تا به تحلیل بیت کوین بپردازیم.

تحلیل بیت کوین 13 خرداد – تایم فریم 4 ساعته

اگر با تحلیل بیت کوین در تایم فریم روزانه که دیروز منتشر شد همراه بوده باشید، در مورد روند حرکتی قیمت این رمزارز صحبت شد. در حال حاضر، قصد داریم به پیش‌بینی حرکت این رمزارز در تایم فریم 4 ساعته نگاهی بیندازیم و ببینیم پتانسیل ایجاد موج و گام بعدی قیمت به کدام سمت بیشتر است.

تحلیل بیت کوین تایم فریم ۴ ساعته

با توجه به تصویر بالا، مشاهده می‌کنید که همچنان شرایط برای صعود قیمت BTC در این تایم فریم با چارت روزانه یکسان بوده و سناریوی صعودی پا برجاست.

دیروز گفتیم که در تایم فریم 4 ساعته قیمت در یک کف روند خنثی و رنج در حال معامله است که از قضا در یک ناحیه ارزان‌فروشی نیز قرار دارد. همچنین به این موضوع اشاره می‌کنیم که کندل‌های بازگشتی مناسبی در این کف روند رنج در حال مشاهده است. این کندل‌ها نشان می‌دهند که زمان تسویه بازار فرا رسیده است. انتظاری که از نمای این چارت در این تایم فریم داریم، ورود خریداران بیشتر و تشکیل یک ترند صعودی از محدوده‌های قیمتی 67,500 الی 67,700 تا نواحی مقاومتی 72,400 می‌باشد.

در صورتی که قیمت رمزارز بیت کوین از ناحیه حمایتی به سمت پایین عبور کند و با شکست محدوده قیمتی 65,000 دلار همراه باشد، سناریوی صعودی نقض شده و انتظار افت بیشتر قیمت بیت کوین را خواهیم داشت.

تحلیل بیت کوین 13 خرداد – تایم فریم 1 ساعته

تحلیل بیت کوین تایم فریم ۱ ساعته

حال از آنچه در تصویر بالا و در تایم فریم 1 ساعته رمزارز بیت کوین مشاهده می‌شود، ساختار فعلی حرکت قیمت نزولی است. قیمت این رمزارز با رسیدن به قیمت 67,900، انتظار ریزش تا نواحی استاتیک مشخص شده یعنی 67,340 را خواهیم داشت. اما نکته‌ی حائز اهمیتی که در این چارت توجه ما را جلب کرده، فشردگی قیمت یا به اصطلاح CP در این محدوده میتیگیشن بلاک (ناحیه قرمز رنگ) قیمتی است.

همین فشردگی و برخورد قیمت به ناحیه میتیگیشن بلاک، احتمال ریزش قیمت را دو چندان خواهد کرد. اما معامله‌گران ریسگ‌گریز می‌بایست تا شکسته شدن میکرو کانال مشخص شده در تصویر صبر کنند. پس از این شکست می‌توان وارد معاملات شورت و فروش شد و تارگت خود را در همان نواحی استاتیک(خطوط افقی) قرار دهند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا